‘Smarties’ sjaal en restjes

Toen de Scheepjes Stone Washed net op de markt was, was ik er direct weg van. In mijn enthousiasme heb ik toen allerlei kleuren gekocht om een trui van te haken, maar halverwege kwam ik erachter, wat ik van te voren eigenlijk al wist, dat het totaal niet bij mij paste. Waarom koop je het dan, vraag je je af. Nou, ik hou wel van kleur(en), voor accessoires, maar niet om te dragen. En als ik in een wolwinkel ben, dat zal elke ‘wolgek’ beamen, dan word ik ‘greedy’ en laat ik mij weleens ergens toe verleiden, wat ik achteraf beter niet had kunnen doen.

Uiteindelijk kwam dit mislukte project in een doos op zolder terecht, naast al die andere dozen met restjes. Nu is het probleem met restjes verwerken dat je er ook altijd weer wat bij moet kopen, waar je dan ook weer wat van over houd. Zo ook met deze ‘Smarties’sjaal ( de naam spreekt voor zich ). De basiskleur is Stone Washed ‘smokey quartz’, hiervan heb ik 6 bollen bij gekocht. Het zijn kleine vierkantjes, 2 toeren rond de de smartie, die je al hakend aan elkaar zet. Omdat ik dit zelf erg leuk vond om te haken heb ik inmiddels een variant hier op gemaakt. Patroon hiervoor binnenkort beschikbaar.

 

‘Smarties’ sjaal ned.

‘Smarties’ scarf pattern

 

3 thoughts to “‘Smarties’ sjaal en restjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.